Referenties > Projectbegeleiding


Raoul van den Oever >  Van den Oever Wonen en Slapen

"We zijn in contact gekomen met Jan de Kock omdat hij een klant van ons bedrijf was en zodoende hebben we hem benaderd voor projectmanagement nieuwbouw. Zijn dienstverlening hebben we als zeer prettig ervaren; hij heeft altijd duidelijke afspraken gemaakt, deed continue aan budgetbewaking en eventuele problemen werden snel en accuraat opgelost.

De begeleiding was adequaat en zeer correct. De kennis van Jan van de producten die gebruikt werden is van een hoog niveau en hij was in elke fase zeer goed op de hoogte van het bouwproces. Het resultaat mag er zijn: het is een zeer mooi gebouw geworden waar alle betrokken partijen graag aan hebben meegewerkt."


Aart Vos > Gebr. Vos Transportonderneming.

"Wij hebben Jan de Kock ingeschakeld om de bouw en de installaties te ontzorgen door gebrek aan kennis en tijd. Wij zijn met Jan de Kock in contact gekomen via de Rabobank Bommelerwaard. Zijn dienstverlening hebben wij ervaren als positief en het proces en de begeleiding voldeed aan onze verwachtingen.

Zijn werkwijze is het beste te omschrijven als open, helder en duidelijk, waarbij de communicatie van een hoog niveau is. Ik zou de dienstverlening van Jan de Kock van harte aanraden bij vrienden, familie of andere organisaties waarbij zijn betrouwbaarheid en kennis van zaken gelden als “unique selling point”."Social mediaWij bellen terug

Diensten
Algemene voorwaarden
Bereikbaarheid
Holistico
Deel Vervoer
Algemene voorwaarden
AdresgegevensOver mij
Leefomgeving
Privacy statement
Contactformulier
Projecten
Helen Vieren
Disclaimer
Routebeschrijving
ReferentiesMVO nevenactiviteiten

Bij Holistico staat duurzaamheid centraal. Alles wat we doen, doen we
met eerlijke intenties en de wens om mooie dingen te maken die inspireren.
Onze missie bestaat uit het creëren en ontwikkelen van originele oplossingen.