TIEL, 10 maart 2017.  Op vrijdag 10 maart is het nieuwe mobiliteitsinitiatief FlipnKlaar gelanceerd.  Vanaf nu staan er vier deelauto’s van Free to go en van MyWheels klaar, voorbij restaurant BuitenSporig! bij het NS-station in Tiel. Ries van Bekkum van Fietspoint heeft speciaal een aantal e-bikes onder het label FlipnKlaar beschikbaar. Het doel is om met ritdelen, autodelen en fietsdelen de bedrijventerreinen beter en duurzaam bereikbaar te maken.

Stichting Dirk III heeft de eerste partijen bij elkaar gebracht om te zorgen dat reizigers naar de bedrijvenparken anders gaan nadenken over hun vervoer. Jan de Kock van Dirk III:   “Het is te gek voor woorden dat iedereen alleen in zijn eigen auto in de file zit op weg naar het werk.” Dat kan slimmer. “Met ondersteuning van de provincie Gelderland, zijn we op weg naar een efficiëntere manier van verplaatsen; voordeliger en duurzamer.”

Op Medel is door de bezuiniging op de pendelbus, een serieus bereikbaarheidsprobleem; met name voor jongeren zonder auto. Daarom starten we daar en verbinden gewoon praktisch wat er al is.  Pas later gaan we met geavanceerde apps aan de slag, aldus De Kock.

Kijk voor de mogelijkheden voor autodelen, fietsdelen en ‘het nieuwe carpoolen’ op http://www.flipnklaar.nl/ en je kunt je mening geven op Facebook.
Social mediaWij bellen terug

Diensten
Algemene voorwaarden
Bereikbaarheid
Holistico
Deel Vervoer
Algemene voorwaarden
AdresgegevensOver mij
Leefomgeving
Privacy statement
Contactformulier
Projecten
Helen Vieren
Disclaimer
Routebeschrijving
ReferentiesMVO nevenactiviteiten

Bij Holistico staat duurzaamheid centraal. Alles wat we doen, doen we
met eerlijke intenties en de wens om mooie dingen te maken die inspireren.
Onze missie bestaat uit het creëren en ontwikkelen van originele oplossingen.